Curriculum

IMMA GONZÁLEZ, Castanyoles.

Nascuda a Barcelona, va començar els seus estudis musicals de castanyoles amb la famosa artista Emma Maleras. Va demostra molt aviat el seu virtuosisme, que li va permetre formar part molt jovenete del Cor de Castanyoles d´Emma Maleras. El 1984 comença la seva carrera en solitari, que continua en l´actualitat. Actuà al Festival de Dansa Rosita Segovia en el Castell de Perelada (Girona) el 1983, Palau de la Música Catalana (Barcelona 1984 ), i també va ser convidada a l´òpera Carmen de Bizet, organitzada per Amics de l´òpera de Sabadell amb l´Orquestra Sinfónica del Vallés (1990). Ha enregistrat un àlbum amb Maria del Mar Bonet (Barcelona,1990), i ha col·laborat amb Ràdio Nacional i Televisió Espanyola. Ha actuat al Gusman Theatre de Miami (EUA, 1991). Va participar a la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 i va rebre el primer premi a la Internetionalen Kastagnetten-Wettebewerb de Köln (Alemanya, 1993). Ha estat artista convidada a la inauguració del 48è Llangollen Intenational Music Eisteddfod de Gal·les ( Regne Unit, 1994) i ha participat en la quarta edició del Festival de Música Europea a Fertöd i Budapest (Hongria, 1995). Va formar duo de guitarra clàssica i castanyoles amb Horst Sohm a Braunscheweig (Alemanya, 1996). També amb el guitarrista de flamenc José Luis Montón i Shigeru Ito guitarra clàssica (Espanya, 1997). El 1998 va entra a forma part del ballet Trío Pasión Flamenca on balla i fa concerts. Al 2000 fa el seu primer concert de molts altres a Bèlgica a l´Hôtel de la Ville de Bruseles, amb el prestigios flautista Marc Grauwels i el guitarrista Yves Storms. Conjuntament amb Marc Grauwels i al també famos guitarrista Kiyoshi Shomura fan una gran gira que els porta a les principals sales de concert del Japó, Kio Hall (Tokio), The Symphony Hall (Osaka) i al Minato Mirai Hall (Yokohama, octubre 2001). L´any seguent com d´aqui en endevant viatge frecuenment a Bèlgica on fa concerts amb el guitarrista Denis Sunghô o el pianista Stéphane De May. Al 2004 torna a treballar a Espanya despres de molt de temps on pudem destacar el concert a Madrid amb al violonchelista Luc Tooten i al VI Festival de Música Clàssica Castell Santa Florentina a Canet de Mar . Al 2005 va participa al Festival Internacional de Musiques et Instruments Rares a Evian, (França). - Festival de Musiques et Instruments Rares. Abbaye de Marbach. Francia. Marc Gauwels i Yves Storms 2006.

2007 Summer Brussels Festival. Musée des instruments de musique. Belgica. Internationale Musik Festwoche. PRINZESINN BENEDIKTE, Bad Berlenburg. Festival Rellinger Kirche, Amburg, Alemanya. Concert pour European Community, Bruseles. Belgica. 2008 Festival Été Mosan, Festival Wallonie, Les Chants de la Terre, Mons. Concert Soignies, amb MARC GRAUWELS i DALIA OUZIEL, Belgica. 2009 Diversos events per la diplumacia espanyola. Puerto de Santa María, Cádiz. Zamora .. 2010 Festival de claquè de Barcelona. Dia de Sant Patrici Col·laboran amb "DELORGAN". Barcelona. 2012 Trio amb Sonja Kalajic, violín i Yoko Suzuki, piano. Swatch Watches, Madrid. 2013 Juillet Musical d'Aulne, Bélgica. Con Marc Grauwels y Christophe Delporte (acordeón). Concert presentació en Casa de España. Santo Domingo, República Dominicana. Dúo con Yoko Suzuki, piano. Barcelona. 2014 Festival "Plaisirs d'été". Mont de Marsan, Landes, Francia. Amb Marc Grauwels e Yves Storms. Montblac, Passeig de Gracia, Barcelona. Amb Yoko Suzuki. 2017 concerts a Corea del Sur junt Marc Grauwels i Christophe Delporte entre altres al Maria Callas Hall.

Membre de les seguents companyies de Música i Dansa:

•  Ballet Español Rosita Segovia (EUA) 1983-91

•  Jove Ballet de Catalunya (Espanya) 1990-94

•  Ballet Albéniz (Espanya) 1992-94

•  Trío Pasión Flamenca 1998-99

•  Cor de Castanyoles Emma Maleras (Espanya) 1981-98

•  Trío Ad Libitum (Espanya) 1994-96

•  Orquesta de Pulso y Púa de “L'Hospitalet” (Espanya) 1995-97

•  Directora del Cor de Castanyoles Inma González

•  Trío Marc Grauwels (Bèlgica) 2004 ...

•  Trío Syrinx (Bèlgica) 1998-2005

• Direció atistica del espectacle El Somni d'un so (Espanya) 2007

  • Celtic Castanets 2010...

 

Profesora a diversos centres :

Castanyoles - Clàssic Espanyol - Ballet Clàssic

-Escola de Dansa Rosita Segovia (Barcelona, Espanya) 1984-92

-Escola de Dansa Pastora Martos (Sant Cugat de Vallés, Espanya) 1988-95

-Fusió, Dansa i Música (Sant Cugat del Vallés, Espanya) 1989-91

-Conchita Espinosa Academy (Miami, EUA) 1990-91

-Tecla Sala, Montse Albors - Dansa i Música - (L'Hospitalet, Espanya)1993-96

-Estudi de Dansa Emma Maleras (Barcelona, Espanya)

-Centro de Estudios Musicales Haro (L'Hospitalet, Espanya) 1995-2003

-Escola de Dansa Marta Cid (Sant Feliu de Llobregat, Espanya) 1997/2004

-Escuela de Danza José de la Vega (Barcelona, Espanya) 1988-95/2005-07

-Centro Popular Andaluz (Sant Cugat del Vallés, Espanya) 2010...

-Amor de Dios (Madrid, Espanya) 2010...Activitats independents com a Professora:

Membre del jurat dels exàmens de Castanyoles (Mètode Maleras ) al costat d' Emma Maleras

Màster Class a I.G.k.K. "Associació d'amics de la Castanyola" (Colònia, Alemanya)

Màster Class a Braunschweig (Hannover, Alemanya)


Màster Class a Premià de Dalt (Barcelona)

Stage de Castanyoles mensual 2010... Centro de Arte Flamenco y Danza Española "Amor de Dios" a Madrid

Stage di Nacchere a Napols (Italia)

Estudis :

Métode Maleras: Finaliza els estudis superiors el 1986 obtenin Matrícula d' Honor.

 

- Castanyoles, Profesors, Emma Maleras y Juana Escarabajal.

- Clàssic Espanyol, Rosita Segovia, José Granero, Rosario, Victoria Eugenia, Manuel Nuñez i Teo Barea.

- Flamenc, Milagros, Paco Romero, José de la Vega, Gloria Belén, Carmen Rosa de Juan, Juana Ximenis, Tati, Manolo Marín, María Magdalena, Merche Esmeralda i Teo Barea.

- Escola Bolera, Anna Mª Sala, Jesús Garin i Pastora Martos.

- Moderm Jazz, Máximo Hita, Ana Criado, Jason Jones, José María Millán, Bernard i Freddick Bratcher.

- Ballet Clàssic, Januzs Smolinski, Judith Newman, Gloria Gaither, Elsvieta Haron, Emilio Altés, Carmen Arestes i Carmen Vicente.

- Folklore Aragonés, Azorín, Rosa Mercedes i Elvira Ayesa.

Català, Antoni Mir.

Galleg, Antonio Cotado.

Becada per el New World School of the Arts (Miami - EUA)
<<<Volver